Päivän rukous

Rukoilemme tänään yhdessä ja tunnustamme rakkautemme Jeesukseen.

Kiitos, rakas Vapahtaja, Jeesus Kristus, että olet minut kurjan pelastanut. Kiitos, että saan olla sinun tekoasi alusta loppuun, saan olla sinun opetuslapsesi. Kiitos, että sinä olet rakastanut minua niin, että annoit henkesi minun puolestani. Kiitos, että minäkin saan olla se opetuslapsi, jota Jeesus rakastaa!

Kiitos Jeesus, mitä teit puolestani. Kiitos, että et jätä kesken kättesi työtä minussa. Herra, tee minusta sinun kaltaisesi. Muovaa minua, jotta sinun kuvasi voisi minussa tulla näkyviin.

Herra Jeesus Kristus, sinä ylösnoussut Vapahtaja, tule luokseni tänään ja auta, että sinun elämäsi voisi minun kuolevaisen ruumiini kautta tulla näkyviin. Tässä olen, Herra. Minä kuulun sinulle, käytä minua. Tule tähän aikaan ja paikkaan ja elä minun kauttani tässä ajassa ja paikassa. Ajattele minussa, tunne minussa, toimi minussa. Tee minussa tekojasi. Anna minun nähdä mitä sinä teet ja tehdä samoja tekoja. Anna minun saada sinun ajatuksesi, sinun tunteesi. Anna minun saada sinun rauhasi ja sinun ilosi. Anna minun saada sinun totuutesi, sinun laupeutesi, sinun sävyisyytesi.

Herra, jos ihmiset suhtautuvat minuun kylmästi ja torjuvasti, vaikka vaellan totuudessa ja olen lapsesi, niin auta minua, että voisin ajatella sinua:

Ajatelkaa häntä, joka kesti syntisten ankaran vastustuksen, jotta ette menettäisi rohkeuttanne ja antaisi periksi. Hepr.12:3.

Auta minua kaikella nöyryydellä olemaan osallinen Kristuksen kärsimyksistä ja kasvamaan uskossa, tulemaan kärsivälliseksi, koetuksen kestäväksi, uskolliseksi ja lujaksi.

Herra Jeesus, kun katselen sinua, tulen kiitolliseksi. Sinä otit päällesi minun syntini ja sairauteni ja veit ne ristin puulle. Sinun kanssasi ne haudattiin, mutta kun sinä nousit ylös, uusi luomus Kristuksessa heräsi kuolleista. Sinun tahtosi oli tehdä minut uudeksi. Kiitän siitä. Sinä olet rakastanut minua enemmän kuin kukaan ihminen. Sinä olet ollut uskollisempi rakkaudessasi kuin kukaan toinen. Kiitän sinua. Ihailen sinua, Jeesus. Minun sydämeni kuuluu sinulle, minä kuulun sinulle kokonaan. Sinä olet minun sankarini, sinua minä ylistän. Sinä et tee minulle koskaan vääryyttä, kaikki sinussa on puhdasta, kaikki sinussa on kirkasta, kaikki sinussa on hyvyyttä tulvillaan ja iloitsen siitä. Sinun rakkautesi saa sydämeni sulamaan ja minä koen: minunkin sydämessäni palaa rakkauden tuli sinua kohtaan.

Paina minut sinetiksi sydäntäsi vasten, pane sinetiksi ranteesi nauhaan. Rakkaus on väkevä kuin kuolema, kiivas ja kyltymätön kuin tuonela. Sen hehku on tulen hehkua, sen liekki on Herran liekki. Suuret vedet eivät voi sitä sammuttaa, virran tulva ei vie sitä mukanaan. Jos joku tarjoaisi talot ja tavarat rakkauden hinnaksi, hän saisi vain toisten pilkan. Laul.l.8:6-7.

Ylistän sinua, Herra, palvon sinua. Haluan päästä lähellesi, nojata pääni sinua vasten. Haluan olla sinulle rakas ja osoittaa rakkautta. Anna minulle sinun ihanien voiteittesi tuoksu. Anna minulle sinun Pyhän Henkesi tuore voitelu. Haluan olla sinulle nardus, joka levittää tuoksuaan, haluan olla sinulle sulaa mirhaa, joka helmeilee sormissani, haluan, että Pyhän Hengen tuuli nostaa esiin minun sydämeni puutarhasta balsamin tuoksun sinua varten. Haluan lumota sinut yhdellä silmäykselläni, yhdellä kaulanauhani helmellä.

Ota minua kädestä, juostaan! Vie minut taloosi, kuningas, vie minut huoneeseesi! Tule, iloitaan ja riemuitaan! Rakkautesi on ihanampaa kuin viini. Suotta eivät neidot sinua rakasta. Laul.l.1:4.

Minun sydämeni virittää sinulle kiitoslaulun. Minä laulan ja ylistän Herraa. Hän on vierelläni, hän kulkee kanssani, hän jakaa osansa minun kanssani, hän tekee minut onnelliseksi. Ihana on vanhurskaan osa!

Laulan hallelujaa Herralle...! (Anna sydämesi laulaa ylistystä Herralle ja palvo häntä, joka antoi sydämensä rakkauden sinulle ja joka rakastaa sinua uskollisesti.)

Herra puhuu sinulle, jota hän rakastaa, näin:

Miten kaunis oletkaan, kalleimpani! Miten kaunis on katseesi, kyyhkysilmä! Laul.l.1:15.

Jos  haluat,   voit tänään käsitellä tämän päivän rukouksena myös:
toissapäiväisen tai eilisen tai huomisen tai ylihuomisen rukouksen.
Siunausta,   johdatusta ja Pyhän Hengen läsnäoloa tähän päivääsi!

Uskon kilpi